ECONOMISIȚI MII DE EURO ANUAL DIN COMISIOANELE BANCARE AFERENTE SCHIMBURILOR VALUTARE

N

Rate de schimb personalizate

N

Comision ZERO

N

Exclusiv pentru companii

Cereți ofertă personalizată

Mulțumim!

Ne mândrim să oferim fiecărei companii soluții personalizate nevoilor individuale de schimb valutar. Intrați în legătură directă cu un agent AKCENTA:

Vă mulțumim pentru solicitarea făcută! Unul dintre agenții nostri vă va contacta în scurt timp pentru detalii! Între timp, vă invităm să descoperiți cum vă puteți proteja împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului valutar: mai multe informații.


Sunați și aflați pe loc oferta pentru valuta care vă interesează: 0312 295 097

În cei peste 25 de ani de experiență în trading valutar, am dezvoltat un model unic de calcul al ofertelor de devize, model care ne permite să oferim companiilor rate de schimb fără concurență, indiferent de cantitatea de valută schimbată. Schimbând valută în mod repetat în cele mai avantajoase condiții de schimb existente pe piața valutară, și beneficiind de conversie valutară GRATUITĂ, vă creșteți marginile comerciale. În cursul zilei există fluctuații mari ale cursului valutar. La AKCENTA, vă oferim rata de schimb cea mai apropiată de cursul real al pieței valutare, în orice moment.

Fiecare companie beneficiază de ofertă personalizată imediată în funcție de oportunitățile pieței valutare la momentul ofertării

De obicei, băncile actualizează cursul oferit doar o dată sau de câteva ori pe zi, iar acesta este încărcat de o marjă (numită spread bancar). Aceste diferențe în sistemul de calcul și de ofertare ne oferă avantajul de a vă oferi rate de schimb considerabil mai bune decât puteți obține de la banca dumneavoastră.

Iată cursul de astăzi al principalelor valute

Sunteți gata să economisiți?

Cumpărăm și vindem orice cantitate de valută

Realizăm schimbul valutar în mod GRATUIT

Tranzacțiile de schimb se efectuează imediat

Validarea documentației se face în maximum 2 ore

Realizăm schimbul valutar online sau telefonic

Cel mai bun customer support din industrie

Iată un exemplu:

Să zicem că afacerea dumneavoastră importă lunar din Polonia marfă în valoare de 100 000 EUR. La un curs valutar cu 0,03 RON mai bun decât cel bancar, economia făcută este de 3 000 RON lunar, însemnând 36 000 RON anual (aprox. 7 447 EUR). Ce ar însemna pentru afacerea dumneavoastră acest surplus de bani în marginea comercială a companiei?

51 000 de companii europene

Ne-au ales pentru a-și optimiza costurile din tranzacții valutare

25+ ani în trading valutar

Unul dintre cele mai de încredere fintech-uri pentru companii

3 400 de importatori români

Economisesc mii de euro anual tranzacționând prin AKCENTA

Pentru economii și mai mari în bugetul companiei, v-ar putea interesa și: