Economisiți mii de euro anual prin optimizarea costurilor asociate tranzacțiilor valutare

N

Curs valutar inegalabil

N

Margini comerciale protejate

N

Tranzacții la termen asigurate

N

Exclusiv pentru companii

Solicitați acum ofertă personalizată

Mulțumim!

Pentru a afla ce soluții financiare puteți adopta pe timp de criză și a vă proteja afacerea împotriva riscurilor valutare, intrați în legătură directă cu un agent AKCENTA:

Vă mulțumim pentru solicitarea făcută! Unul dintre agenții nostri vă va contacta în scurt timp pentru detalii! Între timp, vă invităm să descoperiți cum vă puteți proteja împotriva fluctuațiilor nefavorabile ale cursului valutar: mai multe informații.

Toate câmpurile sunt obligatorii

Mai multe despre politica GDPR

Pandemia Covid-19 ne pune în fața unei incertitudini economice globale fără precedent

Imperativul de izolare la domiciliu impus de autorități pentru a reduce răspândirea virusului Covid-19 aduce toate țările lumii în fața unei inevitabile recesiuni economice. Din acest motiv, resursele financiare pe care le rulați în următoarele semestre trebuie să fie utilizate cât mai eficient cu putință, astfel încât să puteți asigura sustenabil continuitatea activității companiei dumneavoastră. Vă propunem mai jos câteva măsuri care vă ajută să optimizați costurile asociate tranzacțiilor financiare cu partenerii dumnevoastră de afaceri, protejându-vă astfel marginile comerciale și evitând riscurile generate de fluctuațiile valutare nefavorabile:

Rate inegalabile la schimbul valutar. Comision ZERO

Ofertă personalizată fiecărui client în funcție de cursul în timp real al pieței valutare la momentul ofertării

Plăți rapide cu comisioane minime sau GRATIS

Tranzactionați rapid și avantajos, cu comisioane ZERO sau minime. Transferuri valutare în unele țări din UE în maximum 2 ore

Tranzacții FORWARD

Protejați-vă marginile comerciale asigurând cursul de schimb pentru tranzacțiile viitoare

Despre AKCENTA

39 000+ clienți

Cea mai mare instituție de plată financiar non-bancară din Europa Centrală

20+ ani de trading

Experiența solidă pe piața tranzacțiilor valutare ne recomandă drept una dintre cele mai de încredere instituții fintech dedicate companiilor

1 400+ importatori români

O parte importantă a sectorului import-export din România economisește anual mii de euro datorită tranzacțiilor efectuate prin AKCENTA

De ce să tranzacționați cu noi:

Încercați CALCULATORUL ONLINE

Calculați câți bani puteți economisi la un schimb valutar în valuta dumneavoastră de interes,  folosind serviciile noastre de schimb valutar!

Extrapolați apoi calculul pentru un an întreg!

Vedeți lista noastră de comisioane

Pentru că este important să stiți pe ce puteți conta în mod concret, credem că transparența comisioanelor și practicilor noastre vă vor ajuta să evaluați corect decizia de a colabora cu noi.